Au drept de joc sportivii care au transferul efectuat in  Liga Nationala pentru sezonul 2014 – 2015.

In Raportul de joc pot fi inscrisi 16 sportivi.

In caz de egalitate dupa terminarea celor 60 minute, se vor juca prelungiri.

Prelungirile vor desfăşura, după o pauză de 5 minute şi după o nouă tragere la sorţi a terenului şi mingii, două reprize de prelungiri a câte 5 minute (cu schimbarea porţilor şi o pauză de un minut între cele două reprize).

Dacă egalitatea persistă, se va repeta procedeul (2 x 5 minute cu pauză de 1 minut între reprize).

În cazul menţinerii egalităţii, se execută alternativ, câte 5 aruncări de la 7 metri, de către jucătorii

desemnaţi de cei doi antrenori şi evidenţiaţi la masa oficială.

Un jucător nu poate executa 2 (doua) aruncări de la 7 metri în aceeaşi serie de 5 aruncări.

În cazul în care rezultatul este tot egal, se reia procedeul, executându-se alternativ, câte o aruncare de  fiecare echipă, până când o echipă ratează.

Nici în această fază a jocului, un jucător nu poate executa a doua aruncare, până când toţi coechipierii înscrişi în raport, nu au executat câte o aruncare.

Rezultatul final este cel consemnat după departajare, cu menţionarea scorului la pauză şi finalul timpului  regulamentar, pauză şi finalul fiecărei serii de prelungiri ş.a.m.d.

Golurile înscrise in prelungiri ca şi cele din seriile de aruncări de la 7 metri, se înscriu normal în raportul de joc, în dreptul realizatorului.

Pe toată durata partidei se respectă regulamentul de joc şi prevederile prezentului regulament.

 Daca un oficial ( A, B, C sau D) al unei echipe este descalificat, va fi suspendat pentru o etapa, cazul urmand  a fi inaintat Comisiei Centrale de Disciplina.

 Daca un jucator este descalificat pentru abateri in relatia cu arbitrii sau reprezentantul FR Handbal, precum si daca a fost descalificat un ultimul minut de joc, acesta va fi suspendat pentru o etapa, cazul urmand a fi inaintat Comisiei Centrale de Disciplina.

Castigatoarea va fi declarata castigatoare a Super Cupei Romaniei.