Federația Română de Handbal va organiza cursul anual destinat perfecționării antrenorilor de juniori, în perioada 01 - 02 Septembrie 2021 în format on-line.

Descarca aici Programul Cursului.

Taxa de participare: 50 lei

Cont bancar F.R.H.: LEI: RO60RNCB0072049705620001

Participanții sunt rugați să transmită dovada achitării taxei până la data de 20 august 2021, orele 16.00, pe adresele de email: steluta.luca@frh.ro sau gabriel.florea@frh.ro

Detalii tehnice:

Webinarul din 01 - 02 Septembrie  se va organiza folosind aplicația Zoom Cloud Meetings. Pentru a putea participa la curs, toți antrenorii de Juniori sunt rugați să:

  1. Își descarce în prealabil aplicația Zoom și să o instaleze pe telefon/laptop/computer.
  2. Să se înregistreze cu: Nume/Prenume/Club de proveniență.
  3. Să transmită dovada achitării taxei la unul dintre email-urile menționate anterior de pe e-mailul personal, pe care l-au folosit și în înregistrarea în aplicația Zoom.
  4. După transmiterea dovezii achitării taxei, vor primi un link ce va trebui accesat în 01 - 02 Septembrie, pentru a avea acces la Cursul online de perfecționare al antrenorilor - juniori, precum și desfășurătorul cursului.
  5. Atenție: Fiecare antrenor se va înregistra sub nume propriu. Nu este permisă participarea la curs a doi sau mai mulți antrenori de pe același calculator. Neînregistrarea (cu Nume/Prenume/Club) este considerată absență.

Pentru orice nelămurire privind Cursul de perfecționare online  ale antrenorilor - juniori, puteți contacta antrenorii federali (Steluța LUCA și Gabriel FLOREA).