Tricolorii, antrenament cu copiii!

Nationala de handbal masculin s-a pregatit centralizat timp de o saptamana la Calarasi pentru dubla cu Austria si Italia, primele meciuri din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2017.

Tricolorii au fost primiti cu multa caldura in orasul de pe Dunare. La unul din ultimele antrenamente, elevii lui Aihan Omer au fost vizitati de mai multi copii de la scolile din Calarasi. Novanc, Sania&Co le-au facut la schimb o surpriza micutilor si i-au invitat ad-hoc pe parchetul Salii Polivalente pentru a-i invata din secretele jocului de handbal.

Intr-o atmosfera de bucurie generala, copiii si jucatorii din echipa nationala au schimbat pase si au exersat aruncarile la poarta. 

Selectionerul Aihan Omer si secundul Sandu Iacob s-au prins in joaca si le-au aratat prichindeilor cum se arunca corect mingea de handbal.

La final, tricolorii au fost asaltati pentru poze si autografe si au raspuns cu mare bucurie solicitarilor din partea ineditilor colegi de antrenament.

Dupa partida cu Austria din deplasare (miercuri, ora 21.25), nationala masculina se intoarce la Calarasi, unde va intalni duminica, de la ora 18.00, in Sala Polivalenta din localitate, reprezentativa Italiei.

Organizatorii au pus deja in vanzare biletele (20 lei pret general). 

In tentativa de a atrage din nou publicul tanar catre handbal, federatia a injumatatit pretul biletelor pentru cei care vin la meci insotiti de copii (10 lei).

VIDEO - actiune copii&nationala handbal masculin 

VIDEO - sedinta autografe

VIDEO - interviu copii despre handbal