Adunarea Generală a Federației Române de Handbal a avut loc astăzi, la Izvorani, în aer liber, în condiții de maximă siguranță din cauza pandemiei de Coronavirus. La ședință au participat 143 de membri dintre cei 208 afiliați.

Alexandru Dedu, președinte FRH

"Este o zi specială în care am avut cvorum într-un moment greu, la 40 de grade. Oamenii din handbalul românesc au arătat că sunt solidari, au înțeles mesajul Federației, fiindcă trebuia să ne validăm bilanțul pentru a intra în legalitate și a putea depune actele. Sunt foarte fericit, iar faptul că această întâlnire s-a desfășurat într-un mediu atât de plăcut a adăugat  "sarea și piperul".

Vreau să le mulțumesc președintelui COSR, Mihai Covaliu, secretarului general al COSR, George Boroi, cât și directorului de la Izvorani, domnul Dan Pojoreanu pentru modul în care ne-au primit și securitatea pe care ne-au pus-o la dispoziție având în vedere situați actuală de COVID."

De asemenea, în cadrul Adunării Generale de astăzi, Alexandru Dedu și anunțat candidatura pentru funcția de vicepreședinte al COSR: „Voi candida la funcția de vicepreședinte al COSR! Nu cred că a fost un moment anume în care m-am hotărât, cred că este un lucru normal, sper să continui drumul alături de o echipă bună, tânără, o echipă cu entuziast, o echipă care a făcut multe în acești 4 ani. Este vorba despre o continuare a unui drum și a unei munci”

Pe ordinea de zi a Adunării generale ordinares-au regăsit următoarele:

  • Constatarea întrunirii cvorumului pe baza prezenței reprezentanților cu delegații scrise din partea structurilor sportive afiliate;
  • Aprobarea ordinii de zi;
  • Desemnarea a 3-5 persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial;
  • Alocuțiunea președintelui F.R.H.;
  • Raportul Consiliului de Administrație privind activitatea pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală, prezentarea bilanțului contabil şi aprobarea prin vot a acestuia;
  • Prezentarea şi aprobarea raportului Comisiei de Cenzori;
  • Prezentarea și aprobarea planului anual de activitate și a Bugetului de venituri și cheltuieli (Buget 2019)
  • Afiliere/dezafiliere membri F.R.H.

Documentele supuse aprobării:

-Bilant contabil;
-Buget venituri si cheltuieli;
-Plan activitate FRH;
-Raport Comisia Tehnico-Metodica;
-Raport CC Apel;
-Raport CC Arbitri;
-Raport CC Competitii;
-Raport CC Observatori si Delegati;
-Raport Comisia de Cenzori;
-Raport CC Disciplina;
-Raport C Memorii.