In perioada 16-18 Februarie, municipiul Ramnicu Valcea va fi gazda unui puternic turneu de cadete, unde vor participa reprezentativele Romaniei, Ungariei, Poloniei si Slovaciei. In cadrul competitiei se vor disputa sase jocuri, care vor avea loc in Sala Sporturilor Traian in zilele de vineri, sambata si duminica.

Un astfel de turneu necesita pregatiri logistice semnificative, astfel ca mizam si pe voi pentru o organizare ireprosabila. Pentru buna desfasurare a acestui eveniment, avem nevoie de trei voluntari care sa indeplineasca urmatoarele cerinte :

 varsta cuprinsa intre 17 si 25 de ani
 buni vorbitori de limba engleza
 abilitati organizatorice
 punctualitate
 abilitatea de a lucra intr-o echipa

Principala responsabilitate a voastra va fi de a insoti delegatiile echipelor straine in perioada sejurului acestora la Ramnicu Valcea, o oportunitate unica de a petrece timp cu starurile de maine ale handbalului feminin.

Cei selectati vor avea prilejul de a lucra in cadrul unei echipe de profesionisti, vor obtine experienta unica a organizarii unei competitii internationale, urmand sa primeasca o diploma pentru activitatea depusa din partea Federatiei Romane de Handbal si a Asociatiei Judetene de handbal Valcea.

Inscrierile se vor face la adresa ajhvalcea@yahoo.com, printr-o scrisoare de intentie insotit de numarul de telefon si de o fotografie a candidatului.

Va asteptam sa lucrati alaturi de noi!