Mingi în Școli continuă! Înscrie-te pe www.mingiinscoli.ro.

Oricine achiziționează până la finalul lunii august produse din gama FA (cu excepția săpunului solid) va contribui indirect la campania de susținere a handbalului românesc, prin dotarea a sute de școli din întreaga țară cu mingi de handbal.

Campania "Mingi în Școli" demarată în 2016 de Henkel Beauty Care împreună cu Federația Română de Handbal a reprezentat un adevărat succes: 477 de școli înscrise în proiect, 200 școli selectate, 2226 mingi donate! Din acest motiv, campania continuă și în 2017 cu sprijinul iubitorilor de sport din România.

Obiectivele campaniei:

  • facilitarea accesului elevilor din întreaga țară la handbal 
  • susținerea viitoarei generație de campioni ai României

Orice persoană care își dorește ca școala să fie înscrisă în campanie și să primească mingi de handbal, poate completa formularul de înscriere, de la secțiunea ”Înscrie o școală” pe site-ul www.mingiinscoli.ro.

”Succesul campaniei de anul trecut ne-a incurajat enorm. Nu numai ca s-au inscris multe scoli, dar am si primit foarte multe mesaje frumoase care ne-au aratat ca handbalul este un sport foarte indragit de adulti si de copii, deopotriva. Ar fi pacat ca din lipsa dotarilor din salile de sport ale scolilor sa nu le oferim copiilor ocazia sa practice acest sport si, de ce nu, astfel sa ii descoperim pe viitorii campioni, spune Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal.

"Campania Mingi în Școli merge mai departe și anul acesta cu obiectivul de a ajuta și alți copii să practice handbalul. Pe lângă faptul că este un sport cu reale beneficii pentru sănătatea și organismul copiilor, este și o sursă de bucurie și energie extraordinaăa. Ne dorim să contribuim astfel la descoperirea și formarea viitorilor campioni ai handbalului românesc”, declară și Gabi Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.

Școlile care au primit mingi în cadrul campaniei din 2016 se pot înscrie anul acesta pentru a participa la o tombolă în urma căreia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri și 15 șorturi pentru echipa de handbal a școlii.