Federația Română de Handbal va organiza în perioada 21-23 iulie, la Călărași, prima ediție a Trofeului Carpați pentru juniori. Tricolorii vor întâlni naționalele Austriei, Bahrain-ului și puternica reprezentativă a Spaniei. Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa înregistrarea în baza de date, vă puteți acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteți deja înregistrat, vă logați în platforma online cu user&parola și aplicați o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este marți, 18 iulie, ora 23.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate și a legitimației de presă, de la Sala Sporturilor în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă și vor fi condiție obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obținerea de interviuri și declarații.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH

 

banner-site-FRH-TC-Juniori-2017-M-750x364.jpg