In data de 12.06.2017, ora 11.00, la sediul FR Handbal va avea loc licitatia  pentru absolventii CNE Sighisoara, conform procedurii de transfer din regulament dupa cum urmeaza:  

. Toţi sportivii care vor participa la procedura se pot transfera definitiv la un club din România,  în urma  semnarii Cererii de transfer si a plăţii unei grile stabilită  de către Consiliile de Administratie ale C.N.E. şi validată de F.R.Handbal.

. Procedura de transfer se va face  în ordinea afişării sportivilor în tabel.

. Cluburile care doresc sa participe la procedura de transfer  trebuie sa achite catre F.R. Handbal o garantie de participare in valoare de 1000 Euro.*

Aceasta va fi returnata cluburilor care nu au transferat jucatori de la CNE.

. În cazul în care sportivul opteaza pentru  doua sau mai multe cluburi,  suma de transfer va fi licitata intre acestea, pornindu-se de la grila stabilita de catre FR Handbal.

. Cluburile care  au obţinut serviciile sportivului sunt obligate ca în termen de 10 zile să achite către clubul de proveninţă** şi F.R.Handbal cate  un avans de 500 euro pentru fiecaresportiv transferat.

. Transferul definitiv se realizeaza  în momentul în care clubul se achită integral de obligaţii (până la data stabilită de F.R.Handbal).

. În cazul în care plăţile nu sunt efectuate în termenele stabilite, sportivul poate opta pentru transferul la o alta echipa, in conditiile prezentului regulament.

. Pentru sportivii care nu sunt solicitaţi pentru un transfer definitiv, există posibilitatea împrumutului în condiţiile stabilite de F.R.Handbal şi anume:

- clubul care solicită sportivul sub formă de împrumut pentru un an, trebuie să achite contravaloarea  unei  1/5 din grila de transfer.

- după terminarea anului de împrumut ( sau in timpul derularii imprumutului), clubul care a transferat  sportivul sub forma de imprumut, il poate transfera  definitiv( cu acordul sportivului), din cota de transfer urmând să se scadă suma achitată la împrumut.

- dupa terminare anului de imprumut, sportivul intra la o noua procedura de transfer. In cazul in care nici de aceasta data  nu este transferat definitiv, poate fi din nou imprumutat, clubul care il solicita trebuind sa achite 1/5 din grila de transfer stabilita initial. Aceeasi procedura va fi urmata( daca va fi cazul ) pentru fiecare an de imprumut, pana cand sportivul implineste varsta de 23 de ani.

*clubului care transfera  unul sau mai multi sportivi i se va scadea aceasta suma din cota(cotele) care vor fi achitate catre F.R. Handbal. In cazul in care clubul nu isi respecta angajamentele asumate, pierde garantia de 1000 de euro.

**este considerat club de provenienta, clubul la care este legitimat sportivul la momentul transferului la CNE.

TABEL NOMINAL CU ABSOLVENTII C.N.E. SIGHISOARA - 2016/2017

 

Nr.

Numele si Prenumele

Anul Nasterii

Post

1.

APOSTU RAZVAN STEFAN

1997

PORTAR

2.

OLARU COSMIN

1996

EXTREMA DREAPTA

3.

CIUTACU ANDREI

1996

INTER STANGA

4.

CUCIUREANU ALEXANDRU

1996

PIVOT

5.

FRANGULEA SILVIU

1994

INTER DREAPTA

6.

VOINEA ANDREI

1994

PIVOT

7.

BUCATARU ALEXANDRU

1995

PORTAR

8.

DIACONU LAURENTIU

1998

CENTRU

9.

STAICU GABRIEL

1998

PORTAR

10.

MICU VALENTIN

1998

EXTREMA STANGA

11.

ALDEA HORATIU

1999

EXTREMA STANGA

12.

SCARLAT GEORGE

1998

INTER STANGA

13.

TALMACIU ALEXANDRU

1998

INTER STANGA

14.

PASCARI ANDREI

1998

EXTREMA DREAPTA

15.

TIU ROBERTO

1998

EXTREMA DREAPTA

16.

GURANESCU ALEXANDRU

1996

INTER DREAPTA

Sunt invitati sa participle reprezentantii cluburilor din Divizia A si Liga Nationala Masculin