Echipa naÈ›ională de handbal masculin a României va întâlni joi, 4 mai, ora 20.00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare, reprezentativa Serbiei în grupa 2 de calificare la turneul final EURO 2018 din CroaÈ›ia. Procedura de acreditare la eveniment se va realiza exclusiv online.

www.frh.ro/acreditari

Dupa înregistrarea în baza de date, vă puteÈ›i acredita cu un singur click la următoarele evenimente sub egida FRH. În cazul în care sunteÈ›i deja înregistrat, vă logaÈ›i în platforma online cu user&parola È™i aplicaÈ›i o cerere acreditare pentru evenimentul dorit.

Click AICI pentru ghidul de instrucÈ›iuni.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este joi 27 aprilie, ora 24.00. Acreditările vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate È™i a legitimaÈ›iei de presă, de la Sala Lascăr Pană în ziua partidei. Vă vom comunica ulterior persoana de contact.

NOTÄ‚! În eventualitatea unui număr mare de solicitări, FRH îÈ™i rezervă dreptul (din cauza nr. redus de locuri la masa presei) să limiteze numărul de
acreditări oferite la acest eveniment. Freelancerii, reprezentanÈ›ii publicatiilor online È™i jurnaliÈ™tii de la instituÈ›iile media locale/regionale sunt rugaÈ›i să trimită la adresa media@frh.ro minimum 3 materiale sugestive despre promovarea naÈ›ionalei masculine realizate în ultimele È™ase luni. (link-uri, articole scanate, PDF-uri, etc, ).

Acreditările vor permite accesul în zona media din arenă È™i vor fi condiÈ›ie obligatorie pentru participarea la întâlnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitând obÈ›inerea de interviuri È™i declaraÈ›ii.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.

Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH