Premii și surprize pentru fani la Trofeul Carpați

Federația Română de Handbal pregătește un spectacol de zile mari cu ocazia celei de-a 48-a ediții a Trofeului Carpați, organizată în acest weekend. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi deschisă publicului zilnic, un timp record de 7 ore (15:00-22:00), timp în care fanii handbalului au șansa sa vadă meciuri de calitate, să se distreze în zonele create special pentru ei și, în același timp, să câștige numeroase premii.

Bilete la jumătate de preț pentru elevi și studenți

FRH oferă pachete speciale pentru familii, elevi și studenți, pentru ultimele două categorii prețul unui abonament pentru cele două zile de competiții (4 meciuri incluse) este de doar 30 lei. Bilete se pot achiziționa deja online de pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/trofeul-carpati-2016-cluj-napoca-sala-polivalenta-446599/event.html?ca=12) și din rețeaua magazinelor partenere, iar începând de vineri (program 10:00 - 19:00) și de la casele de bilete ale Sălii Polivalente. 

Radare de viteză pentru suporteri

Sala Polivalentă se va transforma în weekend într-un adevărat templu al sportului. În zonele speciale pentru suporteri vor exista mese de ping, porți de handbal, skate-uri, trotinete sau saci de box de la partenerul Decathlon. Cei mai curajoși își pot verifica viteza de aruncare cu mingea de handbal, iar câțiva fani din sală vor avea șansa să participe la concursul "PROFI - Aruncarea de 1.000 de EURO". Premiile sunt pentru fani de toate vârstele, inclusiv produse cosmetice și de întreținere pentru reprezentantele sexului frumos, oferite de partenerul FA.

Painting pe față în roșu, galben și albastru

La standul Derzelas, suporterii vor avea ocazia să își picteze tricolorul pe față și să își încurajeze favoritele la duelurile cu Ungaria și Olanda. Magazinul FRH va fi deschis pe toată durata Trofeului Carpați în incinta Sălii Polivalente, iar fanii își pot achiziționa tricouri, eșarfe, pixuri, stickere, huse de telefon și alte accesorii.

Joci handbal pe computer și zăpadă

Cei mici se pot juca pe Playstation alături de prieteni și de părinți. Ultimul joc de profil pe consolă  (PS4 Handball 2016)  va fi disponibil pentru testare. FRH mai pregătește o surpriză fanilor handbalului în scurt timp și va oferi detalii despre turneele de handbal pe zăpadă programate în această iarnă pe diverse pârtii din țară.