Federația Română de Handbal mulțumește publicului care a susținut Echipa Națională de Handbal Masculin la meciul de calificare desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca din data de 6 noiembrie 2016. Victoria împotriva echipei din Polonia vi se datorează în egală măsură.

Pe durata întregii noastre șederi am simțit sprijinul și bucuria cu care ați înconjurat lotul național, atmosfera absolut extraordinară pe care ați creat-o.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat: ”Clujul are un loc special în sufletele noastre, pentru sprijinul de care dă dovadă la fiecare meci al Echipei Naționale. Prin publicul minunat, venit din toată țara, prin autoritățile locale care ne oferă condiții optime pentru performanță. Vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca, Domnului Primar Emil Boc, gazdă Europeană a competițiilor desfășurate în acest oraș, Inspectoratului Școlar Județean Cluj, organizatorilor de la Sala Polivalentă, cea mai modernă și încăpătoare sală din țară, autorităților locale, Asociației Județene de Handbal Cluj.

Mulțumirile mele speciale se îndreaptă și către Asociația Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, către tinerii voluntari care ne-au ajutat, încă o dată, ca acest eveniment să se desfășoare în condiții minunate atât pentru spectatori, cât și pentru echipă.

Federația Română de Handbal așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul clujean de la sfârșitul lunii (26 - 27 noiembrie), când are loc ”Trofeul Carpați”, ocazie pentru a susține Echipa Națională de Handbal Feminin, noul ei antrenor, Ambros Martin și Handbalul, Sport Național!