Federația Română de Handbal anunță suporterii Echipei Naționale că biletele pentru meciul dintre României și Polonia, a cărei echipă a fost medaliată cu bronz la ultima ediție a Campionatului  Mondial, din data de 6 noiembrie 2016, ora 20:00, Sala Polivalentă (Str. Uzinei Electrice) din Cluj Napoca, s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim online (http://www.eventim.ro/ro/bilete/handbal-romania-polonia-cluj-napoca-sala-polivalenta-444508/event.html?co=rou&cm=3) și la partenerii Eventim: Orange Shop Cluj, Carrefour Voiaj Cluj, Librăria Cărturești, magazinele Germanos, Humanitas Cluj, OMV Florești, OMV Mănăștur, OMV Mărăști, OMV Ring Road, OMV Turzii, OMV Vuia și Vodafone. 

Un început de drum care se dorește a culmina cu Calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020. Un început de drum al lui Xavi Pascual la cârma Echipei Naționale. Avem patru ani să construim o echipă competitivă. Cred cu tărie că avem jucători care pot face România mândră de Handbalul Masculin. Începem această aventură cu un joc împotriva Poloniei, Medalie de Bronz la ultimul Campionat Mondial și locul patru la Jocurile Olimpice de la Rio. O echipă tare, condusă de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antrenori ai momentului: Talant Dujshebaev. Un jucător enorm, un antrenor enorm.

Ne întoarcem cu drag în Cluj-Napoca, în orașul care ne-a primit cu atât de mult drag și care ne-a ajutat să obținem rezultate fantastice cu Echipa Natională Feminină. Ei bine, acum avem nevoie de sprijinul vostru, Clujenilor, și de al Iubitorilor de Handbal din toată țara, pentru ca Echipa Națională de Handbal Masculin să înceapă să pășească pe drumul plin de performanțe al predecesorilor lor.

Hai, România! Handbalul, Sport National! Alexandru Dedu, Președinte F.R.H.

Biletele au prețuri între 10 lei și 60 lei, existând și pachete VIP la prețul de 200 lei.

Partida contează ca meci în cadrul grupei de calificare 2 la Campionatul European din Croația 2018.

Alături de România și Polonia, în grupa 2 mai sunt prezente echipele naționale ale Belarus și Serbia. Primele două clasate se vor califica la turneul final.

Biletele vor fi puse în vânzare și la casele de bilete ale  Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, cu două zile înaintea partidei.

Vă așteptăm să fim alături de Echipa Națională Masculină a României, moștenitoarea unei istorii fantastice și să susținem Handbalul, Sport Național! Hai, România!