Singura echipă din România calificată la Jocurile Olimpice 2016 are joi o întâlnire specială cu fanii înainte de plecarea la Rio de Janeiro.

Antrenamentul naționalei de handbal, programat la ora 18.00 în Sala Olimpia din Ploiești, este deschis integral publicului. Suporterii o pot vedea astfel la lucru pe cea mai bună jucătoare a lumii în 2015 - Cristina Neagu.

 

Concursuri cu premii pentru fani

PROFI, noul partener al naționalei de handbal feminin, continuă tradiția începută la partida cu Belarus de la Piatra-Neamț și va realiza mai multe concursuri cu premii pentru suporteri. Câțiva norocoși prezenți în Sala Olimpia vor avea ocazia să își testeze abilitățile de aruncare la poartă, iar marele câștigător va pleca acasă cu 1000 EURO!

Prezentare mascotă

Federația Română de Handbal va prezenta cu această ocazie și noul model de mascotă. Suporterii își pot face poze cu "DACUL". "Vă așteptăm să veniți la sală în număr cât mai mare, să fiți din nou alături de noi. Sperăm să vă facem o vară cât mai frumoasă  printr-un rezultat istoric la Jocurile Olimpice" - a fost mesajul Elizei Buceschi pentru fani.