Rețeaua cu cea mai dinamică extindere din România, PROFI, devine de astăzi partener oficial al echipei cu cea mai dinamică evoluție din sportul românesc, Echipa Națională de Handbal Feminin.

Încredere, implicare și pasiune sunt valorile după care ne ghidăm la PROFI, cele care ne-au permis să creștem de la 67 de magazine în 2009, la 401 în ziua de azi și la 500 foarte curând, iar ceea ce ne-a determinat să contribuim financiar la evoluția echipei naționale de handbal feminin este tocmai faptul că la această echipă am regăsit valorile noastre”, a declarat Daniel Cârstea, Directorul general al magazinelor PROFI. “Semnăm parteneriatul cu intenția de a-l dezvolta pe termen lung și deoarece promovăm un mod de viață sănătos în rândul angajaților și clienților noștri, iar sportul este un element cât se poate de important pentru menținerea sănătății.”

Ne bucurăm mult că încă un partener de renume s-a alăturat Federației Române de Handbal. Emulația generată de performanțele obținute de Echipa Națională de Senioare, medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 și calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an confirmă strategia F.R.H., care are la bază profesionalismul, devotamentul și consacrarea. Ne bucurăm că noul nostru partener, PROFI Rom Food, împărtășește valori similare și ne dorim ca acest parteneriat să se dezvolte în scopul promovării sportului, a Handbalului, Sport Național!”, a declarat Alexandru Dedu, Președinte al Federației Române de Handbal.

Cu peste 9500 de angajați care lucrează în 191 de localități din toate județele, PROFI este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

https://www.youtube.com/watch?v=Pu8ev7IZzSM