CSM București își reconfirmă valoarea în competițiile interne, după câștigarea Campionatului. Echipa bucureșteană a câștigat finala Cupei României împotriva HCM Roman cu scorul de 32 - 24, Cupa ajungând în București pentru prima dată în istoria clubului alăturându-se, astfel, Cupei din Champions League.

 

Felicitări, HCM Roman, pentru performanța obținută!

Federația Română de Handbal felicită toate echipele participante la competiția Final 4, acestea demonstrând, în cadrul turneului organizat de F.R.H., dar și în Liga Națională, spirit de competiție și fair-play, un joc de handbal la un nivel ridicat și demn de competițiile europene.  Felicitări fetelor de la HCM Baia Mare pentru victoria obținută în finala mică, felicitări HC Dunărea Brăila, pentru dârzenia cu care ați luptat!

În același timp, F.R.H. mulțumește orașului Cluj-Napoca pentru încă un regal al Handbalului, Sport Național. Publicul clujean, Primăria Cluj Napoca, Sala Polivalentă și toate autoritățile de la nivel local ne-au oferit sprijinul și ne-au susținut, ca de fiecare dată, la organizarea și bucuria acestui turneu final. Mulțumim! Ne revedem la Trofeul Carpați!