Federația Română de Handbal mulțumește publicului care a susținut Echipa Națională de Senioare la meciul de calificare desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj Napoca din data de 9 martie 2016. Pe durata întregii noastre șederi am simțit sprijinul și bucuria cu care ați înconjurat lotul național, atmosfera absolut extraordinară pe care ați creat-o.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat: ”Clujul are un loc special în sufletele noastre, pentru sprijinul de care dă dovadă la fiecare meci al Echipei Naționale. Prin publicul minunat, venit din toată țara, prin autoritățile locale care ne oferă condiții optime pentru performanță. Vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Cluj Napoca, Domnului Primar Emil Boc, gazdă Europeană a competițiilor desfășurate în acest oraș, Inspectoratului Școlar Județean Cluj, organizatorilor de la Sala Polivalentă, cea mai modernă și încăpătoare sală din țară, Asociației Județene de Handbal Cluj.

Mulțumirile mele speciale se îndreaptă și către Asociația Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni, către cei 65 de tineri voluntari care ne-au ajutat, încă o dată, ca acest eveniment să se desfășoare în condiții minunate atât pentru spectatori, cât și pentru echipă.  Mulțumesc, de asemenea, Domnului Gabriel Badiu, care ne-a facilitat toate demersurile pe plan local.

Nu în ultimul rând, vreau să felicit echipa Federației Române de Handbal. O echipă care nu este numeroasă și ale cărei eforturi nu sunt întotdeauna răsplătite prin aprecieri directe, dar care se asigură că toate partidele se desfășoară conform standardelor Federației Europene și ale celei Internaționale de Handbal.

 

Vă mulțumesc că sprijiniți Handbalul, Sport Național!”