Buna ziua,

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni pe 9 martie, de la ora 19.00, in Sala Polivalenta din Cluj, campioana mondiala en-titre Norvegia, intr-un meci contand pentru grupa 1 de calificare la Campionatul European din 2016.

Jurnalistii care doresc sa se acrediteze pentru aceasta partida sunt rugati sa solicite acest lucru (nume, prenume, CNP, telefon, e-mail, functie - redactor, comentator, fotograf, cameraman etc - , institutie media) pe e-mail la adresa media@frh.ro pana cel tarziu la data de 2 martie.

Acreditarile sunt nominale si va rugam sa atasati in e-mail si o poza tip buletin in format electronic cu dvs. Cererile incomplete sau trimise dupa data de 2 martie nu vor fi luate in considerare.

NOTA! Din cauza numarului foarte mare de solicitari si a nr. redus de locuri la masa presei, FRH isi rezerva dreptul sa limiteze numarul de acreditari oferite la acest eveniment.

Freelancerii, reprezentantii publicatiilor online si jurnalistii de la institutiile media locale/regionale sunt rugati sa trimita minimum 5 materiale sugestive despre promovarea handbalului realizate in ultimele trei luni. (link-uri, articole scanate, PDF-uri, etc, ).

Acreditarile vor putea fi ridicate, pe baza actului de identitate si a legitimatiei de presa, de la Sala Polivalenta din Cluj in ziua partidei.

Acreditarile vor permite accesul in zona media din arena si vor fi conditie obligatorie pentru participarea la intalnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitand obtinerea de interviuri si declaratii.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

Va multumim,

Departamentul Media al FRH