Partener principal al Federatiei Romane de Handbal, Niro Investment Group a premiat nationala feminina pentru medalia de bronz obtinuta la Campionatul Mondial din Danemarca. Alaturi de tricolore, au fost prezenti mai multi membri ai generatiilor de aur ale handbalului romanesc. In semn de respect pentru contributia adusa la dezvoltarea acestui sport si promovarea Romaniei in lume, sponsorul federatiei le va oferi acestora o renta lunara pe durata unui an.

Imbracate in tinute elegante,  fetele au socializat cu idolii lor din copilarie intr-o atmosfera amicala, demonstrand ca familia handbalului este un grup foarte unit. Evenimentul a fost marcat si de momente emotionante. Generatii diferite de campioni ai handbalului au ascultat impreuna intonarea imnului national. Cei prezenti au rememorat totodata momentele fantastice de la Mondialul danez, presedintele Alexandru Dedu privind imaginile cu ochii in lacrimi. 

Intr-un gest simbolic de multumire, seful handbalului i-a oferit generalului Vasile Gabriel Nita (director general NIRO Investment Group) un tricou cu autografele fetelor. La randul sau, acesta a tinut sa laude spiritul de echipa de care au dat dovada tricolorele la Mondiale, o valoare comuna cu a trustului pe care il manageriaza.  

Sarbatoarea s-a incheiat cu o poza de grup de colectie pentru istoria sportului romanesc.