Componenții echipei naționale de seniori mulțumesc publicului din Baia Mare pentru sprijinul arătat la meciul de pregătire cu Finlanda, contând pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2017. Echipa națională vă mulțumește, de asemenea, pentru deschiderea și bucuria cu care ne-ați primit în aceste zile pe care le petrecem în orașul dumneavoastră. 

Baia Mare este, cu siguranță, unul dintre orașele cele mai importante pentru handbalul românesc. Căldura și atașamentul publicului sunt cunoscute de toți cei care au îmbrăcat tricoul naționalei și, cu siguranță, suporterii din Baia Mare sunt printre cei mai buni cunoscători ai sportului nostru. 

Naționala României invită băimărenii să îi fie alături joi, în Sala Lascăr Pană, de la ora 18:00, la unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani, împotriva echipei Austriei. Avem nevoie de o victorie la patru goluri, care ne poate duce în play-off-ul Campionatului Mondial.

Casele de bilete sunt deschise zilnic conform programului de mai jos, biletele fiind disponibile și pe eventim.ro. Doar împreună putem reuși. Hai, România!

Marți, 12 ianuarie -  13:30 – 20:00

Miercuri, 13 ianuarie - 09:00 – 18:00

Joi, 14 ianuarie - 10:00 – 18:00