Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu mulţumeşte echipei FRH pentru modul în care au fost organizate al 12-lea Congres Extraordinar al EHF, a 12-a Conferință a Președinților și a 3-a Conferință Științifică. Aceste evenimente au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, timp de două zile, în București, la Hotelul Intercontinental și s-au bucurat de prezența celor mai importante personalități din handbalul mondial și european. Mai precis, toate țările membre ale EHF au fost reprezentate de Președinți de Federație și/sau Secretari Generali. De asemenea, au participat și Președintele EHF, Jean Brihault, Secretarul General, Michael Wiederer, Membrii Biroului Executiv EHF. Ne-a onorat cu prezența și Președintele IHF, Hassan Moustafa.

Mulțumim și pe această cale Forului Continental pentru onoarea și, în același timp, votul de încredere pe care ni le-au acordat atunci când au desemnat România ca țară organizatoare. Este o dovadă că munca susținută a FRH pentru dezvoltarea și promovarea Handbalului la noi în țară are reverberații și în exterior.

Echipa de la București a muncit de la începutul lunii aprilie la organizarea acestor evenimente. Citând un reprezentant EHF: „Organizare: foarte, foarte bună cu tendință de perfecțiune.” Este exact ce ne-am dorit și suntem mândri că am dus-o la capăt.

Alexandru Dedu:

„Vreau să mulțumesc întregii echipe FRH pentru modul în care a reușit, prin munca depusă, să promoveze Handbalul Românesc și, de ce nu, România, prin acest eveniment în întreaga Europă Handbalistică. Datorită faptului că, din motive independente de voința mea, nu am fost prezent, vreau să-i mulțumesc Secretarului General, Mihail Bocan pentru implicarea în reușita acestui proiect. Mariana Cătuți, Lorand Balint, Dan Arnăutu, Ioana Voinescu, Dana Boroș, mulțumesc!

Vreau să mulțumesc celor doi Vicepreședinți FRH, Narcisa Lecușanu și Daniel Georgescu pentru modul în care au reprezentat România la aceste evenimente. Am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lor din partea participanților. Felicitări!

În nici un caz în ultimul rând, toate mulțumirile și recunoștiința mea se îndreaptă către partenerul FRH: Best Travel, compania care, împreună cu echipa FRH, a organizat în cel mai mic detaliu evenimentul. Mulțumesc, Isabela Nistorescu, ție și echipei tale pentru profesionalismul de care ați dat dovadă.”

De altfel, majoritatea celor prezenți au salutat modul în care partea română a pus la punct toate detaliile întâlnirii. La rândul lor, șefii celor mai importante instituții din Handbal au apreciat efortul pe care echipa FRH l-a făcut. Acest succes este o nouă dovadă că noua echipă FRH a generat o schimbare profundă în sportul nostru. Capacitatea sa de a organiza un eveniment de nivel înalt este o dovadă că alcătuim un grup puternic, capabil să repună Handbalul pe drumul succesului internațional.