Către,

CLUBURILE DE COPII ȘI JUNIORI

PREPONDERENT DIN SUD ȘI SUD ESTUL ȚĂRII

În atenția președinților de cluburi / antrenorilor de handbal

Vă adresăm invitația de a participa la cea de-a 3-a ediție a ”Conferinței Cluburilor de Copii și Juniori” organizată de Federația Română de Handbal cu ocazia ”Trofeului Carpați – NIRO” – ediția 2024, la juniori masculin, care va avea loc la Ploiești în perioada 27 – 29 iulie 2024.

DATA / ORAR   28 iulie 2024

                        11:00 – 14:00            Ședință comună FRH / cluburi

                        14:00 – 14:30            Discuții individuale

                        14:30 – 15:30            Snack / Coffee break

                        16:00 – 19:00            Jocuri în cadrul turneului

Locație:            Hotel CENTRAL, Ploiești Bulevardul Republicii nr. 1.

Participanți:     Constantin DIN   – președinte FRH

                        Nicolae LUCA      – secretar general FRH

                        Viorel MAZILU     – director tehnic FRH

                        Reprezentanții cluburilor – președinți și antrenori

AGENDA:

  1. Comunicare eficientă. Legătura dintre FRH și președinții, antrenorii și membrii cluburilor de copii și juniori pentru a asigura o colaborare eficientă
  2. Planificare strategică.  Obiectivele comune ale FRH și cluburi pe termen scurt, mediu și lung, izvorâte din propunerile acestora și crearea unui plan strategic pentru atingerea lor.
  3. Gestionarea echipei.    Dezbatere privind metodele eficiente de recrutare, formare și motivare a antrenorilor și a personalului implicat în cluburi.
  4. Analiza de performanță.       Evaluarea performanțelor cluburilor și identificarea zonelor care necesită îmbunătățiri, luând în considerare feedback-ul sportivilor și al părinților.
  5. Sesiune de networking.        Oportunitatea creată președinților și antrenorilor de a interacționa, schimba idei și de a construi relații utile pentru colaborările ulterioare.
  6. Planificare de evenimente.   Elaborarea unui plan pentru evenimentele viitoare și discuții despre modul în care acestea pot aduce beneficii atât pentru FRH cât și pentru cluburi și comunitate.

Înscriere:        Pot participa un număr nelimitat de antrenori de la un club. Confirmarea participării se va face pe adresa geanina.iacob@frh.ro până la data de 26.07.2024.

Federația Română de Handbal asigură intrarea gratuită la conferință, snack/coffee break în data de 28.07.2024 precum și biletul de intrare (abonament pe întreaga perioadă) la jocurile din cadrul ”Trofeului Carpați”.