În atenția președinților de cluburi / antrenorilor de handbal 
 
Vă adresăm invitația de a participa la cea de-a 2-a ediție a ”Conferinței Cluburilor de Copii și Juniori” organizată de Federația Română de Handbal cu ocazia ”Trofeului Carpați – NIRO” – ediția 2024, la tineret masculin, care va avea loc la Vaslui în perioada 27 – 29 iunie 2024.
DATA / ORAR 29 iunie 2024
 
11:00 – 14:00 Ședință comună FRH / cluburi
14:00 – 14:30 Discuții individuale
14:30 – 15:30 Snack / Coffee break
16:00 – 19:00 Jocuri în cadrul turneului
 
Locație: Hotel SAVIOR, Vaslui, str. Nicolae Bălcescu nr. 60.
 
Participanți: Constantin DIN – președinte FRH
Nicolae LUCA – secretar general FRH
Viorel MAZILU – director tehnic
 
Reprezentanții cluburilor – președinți și antrenori
 
 
AGENDA:
 
1. Comunicare eficientă. Legătura dintre FRH și președinții, antrenorii și membrii cluburilor de copii și juniori pentru a asigura o colaborare eficientă
 
2. Planificare strategică. Obiectivele comune ale FRH și cluburi pe termen scurt, mediu și lung, izvorâte din propunerile acestora și crearea unui plan strategic pentru atingerea lor.
 
 
3. Gestionarea echipei. Dezbatere privind metodele eficiente de recrutare, formare și motivare a antrenorilor și a personalului implicat în cluburi.
 
4. Analiza de performanță. Evaluarea performanțelor cluburilor și identificarea zonelor care necesită îmbunătățiri, luând în considerare feedback-ul sportivilor și al părinților.
 
5. Sesiune de networking. Oportunitatea creată președinților și antrenorilor de a interacționa, schimba idei și de a construi relații utile pentru colaborările ulterioare. 
 
6. Planificare de evenimente. Elaborarea unui plan pentru evenimentele viitoare și discuții despre modul în care acestea pot aduce beneficii atât pentru FRH cât și pentru cluburi și comunitate.
 
Înscriere:
Pot participa un număr nelimitat de antrenori de la un club. Confirmarea participării se va face pe adresa geanina.iacob@frh.ro  până la data de 24.06.2024.
 
Federația Română de Handbal asigură intrarea gratuită la conferință, snack/coffee break în data de 28.06.2024 precum și biletul de intrare (abonament pe întreaga perioadă) la jocurile din cadrul ”Trofeului Carpați”.