Niro Investment Group, unul dintre principalele grupuri de afaceri din România, cu 30 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și administrării activelor imobiliare, sprijină excelenţa în sportul românesc şi premiază performanțele extraordinare obţinute de echipele naționale de handbal masculin și feminin ale României.

După o pauză de 28 de ani, echipa națională de handbal masculin a României s-a calificat la Campionatul European de Handbal din 2024, iar echipa națională de handbal feminin a obținut calificarea la Campionatul Mondial de Handbal din 2023. Pentru aceste performanțe remarcabile şi în semn de apreciere pentru contribuţia adusă la dezvoltarea acestui sport şi pentru promovarea României în lume, Niro Investment Group va acorda celor două echipe un premiu total în valoare de 75 000 lei.

"Rezultatele excepţionale obţinute de echipele naţionale de handbal confirmă talentul și răsplătesc efortul susţinut al sportivilor și sportivelor noastre, precum şi al antrenorilor lor. Suntem mândri să fim alături de ei în aceste momente speciale şi ne bucurăm să recompensăm performanțele lor extraordinare.  Parteneriatul nostru cu Federația Română de Handbal confirmă angajamentul nostru de a sprijini excelenţa în handbal şi dezvoltarea sportului în România", a declarat Valentin Macovescu, Director de Comunicare, Imagine şi Protocol, Niro Investment Group.

“Mulţumim Niro Investment Group pentru sprijinul consecvent acordat handbalului românesc. De-a lungul anilor, Niro a susţinut financiar, moral şi logistic pregătirea în cele mai bune condiții a echipelor naționale de handbal pentru competițiile internaționale, ceea ce a contribuit semnificativ la obţinerea rezultatelor cu care ne mândrim”, a declarant Constantin Din, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

Niro Investment Group preţuieşte și încurajează performanța în toate domeniile, și, în calitate de partener oficial şi sponsor al Federației Române de Handbal, susține de peste un deceniu handbalul românesc, fiind alături de acesta pe parcursul drumului spre performanță.  

Parteneriatul dintre Niro Investment Group şi Federaţia Română de Handbal a fost reînnoit şi consolidat la sfârșitul anului trecut, prin redenumirea “Trofeului Carpați” – eveniment de tradiție pentru handbalul românesc – în “Trofeul Carpați Niro”. De asemenea, Niro a acordat pentru anul 2023 o finanţare de aprox. 1 milion de lei pentru continuarea dezvoltării handbalului în România prin finanțarea programelor de pregătire și participare la competiții pentru jucătorii şi jucătoarele echipelor naţionale.

Niro Investment Group este angajat în dezvoltarea economiei românești și sprijină dezvoltarea antreprenoriatului local. Grupul este de asemenea implicat în numeroase proiecte sociale și caritabile, contribuind la îmbunătățirea calității vieții comunităților din România.


Despre Niro Investment Group

NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor. Grupul, care acționează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătrați construiți, printre care se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est - centrul comercial și logistic Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri. Compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând trei proiecte de anvergură: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia, construcția unui nou hotel premium în București, situat pe Bd. Expoziției, sub brandul Swissôtel al celui mai mare operator hotelier european Accor, precum și construcția unui resort de lux în Maldive, acesta fiind și primul proiect internațional al Grupului.

Pentru mai multe informații despre companie, vizitați http://nirogroup.ro/