Au mai rămas doar câteva zile până la startul Europeanului de tineret, găzduit de România, la Pitești
și Mioveni, iar pregătirile loturilor celor 16 echipe participante au intrat pe ultima sută de metri.


Naționala României va avea trei meciuri de pregătire, în cadrul Trofeului Carpați Niro U19, pe 30 iunie, contra Macedoniei de Nord, pe 1 iulie contra Serbiei și pe 2 iulie contra Elveției. Toate meciurile României încep de la 17:30.


„Tricolorele” vor lua, așadar, contact cu Pitești Arena, sala în care se vor desfășura meciurile de la turneul final în aceste zile, iar turneul propriu-zis va începe pe data de 6 iulie, România debutând contra Islandei.


FRH anunță, pe această cale, că toate meciurile naționalei României vor fi transmise de postul de televiziune PRO ARENA, postul care asigură transmisiunile atât în Liga Zimbrilor, cât și în Liga Florilor – MOL și în Cupa României – Râureni.

Așadar, toți fanii care nu pot ajunge la Pitești și Mioveni în timpul turneului pot susține echipa din fața televizoarelor sau în aplicația VOYO, acolo unde meciurile vor fi disponibile (un abonament este necesar pentru a le urmări).


În cazul în care România se califică în grupele principale și în fazele finale ale W19 EHF EURO 2023, meciurile vor putea fi urmărite, în continuare, pe PRO ARENA și VOYO.


Programul transmisiunilor TV de la W19 EHF EURO 2023:


Joi, 6 iulie: România – Islanda
Vineri, 7 iulie: România - Portugalia
Duminica, 9 iulie: România – Germania
*Toate meciurile României vor începe la ora 19:45

Hai, România!