Dragi prieteni ai handbalului,

Astazi, cu mare bucurie si emotie, sarbatorim aniversarea Salii Floreasca, inaugurată în anul 1950!

Acest loc de legenda pentru handbalul romanesc a fost martorul unor momente memorabile pentru sportul nostru si pentru tara. Aici au stralucit si au adus glorie Romaniei generatii intregi de sportivi de exceptie. In Sala Floreasca au facut spectacol Gruia, Gatu, Otelea, Birtalan, Samungi, Stinga si multi alti campioni. Aici s-au castigat medalii pentru Romania, aici s-a cantat, cu mândrie, imnul tarii.

Dupa 73 de ani, Sala Floreasca are nevoie urgenta de reparatii. Renovarea Salii Floreasca e importantă pentru handbal, pentru Bucuresti si pentru Romania. Sala Floreasca poate fi un loc de intalnire pentru tineri, un loc in care sa se dezvolte spiritul competitiv si pasiunea pentru sport. Prin renovarea Salii Floreasca le vom oferi oamenilor o oaza de relaxare si o sansa de a-si face viata mai buna prin miscare.

Federatia Romana de Handbal, in colaborare cu Ministerul Sportului, vrea sa lanseze proiectul Salvam Sala Floreasca! Daca iubiti handbalul, ajutati-ne sa-i redam Bucurestiului si tarii Sala Floreasca. Ne propunem sa facem proiectul impreuna cu voi. Asteptam cu interes ideile si gandurile voastre.

Scrieti-ne la comunicare@frh.ro!

Cu drag, Echipa Federatiei Romane de Handbal