Cu drag din natură, Râureni intensifică susținerea handbalului românesc și dă numele competiției de tradiție și plină de surprize, Cupa României Râureni.

Mizăm cu încredere pe ajutorul de nădejde al acestei mărci 100% românești, cu un renume excelent, inclusiv la nivel internațional, cu o tradiție de peste 50 de ani.

Dezvoltarea durabilă și împlinirile au nevoie de fani înfocați și de devotamentul partenerilor care ne susțin material, cu asumarea misiunii de a sprijini valorile autentice ale țării prin handbal, sportul național cu un potențial fantastic.

„Suntem foarte mândri de acest parteneriat și de faptul că putem contribui la dezvoltarea unui sport cu tradiție în țara noastră. Râureni este unul dintre brandurile cele mai conectate la valorile românești și ne-am făcut din susținerea acestora o misiune pe care ne-o asumăm cu mult entuziasm. Suntem încrezători în această asociere și așteptăm cu multă emoție primele competiții în care handbaliștii români își vor etala performanțele.”, a declarat domnul Dan Mutu, CEO Râureni.

„Avem încredere că beneficiile acestui parteneriat se vor simți rapid, atât pentru sportivii implicați în competiții, cât și pentru publicul iubitor de handbal, care îmbrățișează valorile autentice românești.”, a declarat domnul Constantin Din, președintele FR Handbal.

Cu acest prilej, prin tragere la sorți, s-au stabilit și meciurile fazei următoare a Cupei României Râureni la handbal feminin:

CS Activ Prahova Ploiești - CS Dacia Mioveni

CSU Știința București - Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda

CSM Slatina - CSM Roman

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud - SCM Râmnicu Vâlcea

CSM Corona Brașov - CSM Galați

CSM Târgu Jiu - CS Măgura Cisnădie

HC Dunărea Brăila - SCM Gloria Buzău

CSM București - CS Rapid București