HC ODORHEI NE READUCE ÎN ELITA HANDBALULUI MASCULIN

Federația Română de Handbal felicită jucătorii și colectivul tehnic al echipei HC Odorheiu-Secuiesc pentru extraordinara performanță a calificării în finala Cupei Challenge.  Parcursul dumneavoastră este un exemplu de seriozitate și  muncă pentru atingerea unui obiectiv dorit de handbalul românesc. În același timp este și o sursă de inspirație pentru jucătorii din campionatul României, care pot fi siguri că și aici pot obține performanțe înalte.

Calificarea dumneavoastră este dovada că avem o competiție care începe să conteze în elita handbalului mondial. Dar și că schimbările organizatorice pe care le-am introdus pot constitui baza performanței solilde și sănătoase. Federația Română de Handbal va sprijini în continuare pe toți cei care își dedică toata munca performanței corecte în sport. Felicitări și comunității sportive din Odorheiu -Secuiesc pentru modul în care a înțeles să sprijine această echipă și să o ajute să ajungă în elita acestui sport.

HC Odorheiu-Secuiesc a învins în semifinale echipa portugheză Benfica Lisabona, pe care a învins-o în ambele manșe. În finală, echipa din Odorheiu-Secuiesc va întâlni o altă echipă portugheză,  Liberty Seguros ABC/Uminho, mult mai cunoscuta ca ABC Braga.