VIA ROMAN, CAMPIOANELE MONDIALE SPRE O NOUÄ‚ MEDALIE

Campioanele Mondiale U18 continuă parcursul de excepÈ›ie cu care ne-au obiÈ™nuit.  GeneraÈ›ia U19 acum, naÈ›ionala tricoloră s-a calificat la Campionatul European din Spania de o manieră entuziasmantă. România  a învins toate cele trei adversare din grupa de calificare Serbia, Slovenia È™i Kosovo, încântând publicul de la Roman.  Felicitări fetelor È™i colectivului tehnic, multumiri celor ce le-au descoperit si celor care lucreaza cu ele in acest moment.

FederaÈ›ia Română de Handbal mulÈ›umeÈ™te comunității locale din Roman pentru sprijinul masiv acordat jucătoarelor noastre dar È™i pentru modul în care ne-a ajutat în organizarea acestui turneu. MulÈ›umim în mod special domnului primar LaurenÈ›iu Dan Leoreanu pentru implicare personală È™i sprijinul acordat echipei noastre. MulÈ›umim Consiliului Local Roman pentru că a ales să fie alături de noi. Sperăm să ne primiÈ›i la fel de bine la următorul turneu.

FederaÈ›ia Română de Handbal îÈ™i exprimă deplina bucurie pentru rezultatul fetelor U19, care întregeÈ™te parcursul de excepÈ›ie pe care ni l-am propus în acest an.  Este a treia calificare la un turneu final după cele de la U21 masculin È™i U17 feminin. Acum întreaga suflare handbalistică aÈ™teaptă calificarea senioarelor la Campionatul Mondial, după dubla cu Serbia din 6 È™i 13 iunie. Credem cu tărie că traseul nostru va fi perfect.