În meciul România-Germania, încheiat cu scorul de 28-32, Cristina Neagu a înscris 7 goluri, fiind prima jucătoare care a atins cota de 300 de goluri înscrise în total la Campionatele Europene. Atât la masculin, cât È™i la feminin, recordul era deÈ›inut de Gudjon Valur Sigurdsson, jucătorul islandez având 289 de goluri înscrise pentru naÈ›ionala sa, între 1999 È™i 2020. Acesta i-a transmis felicitări publice Cristinei, prin intermediul EHF,  împreună cu respectul pentru munca ei È™i cu încântarea că eforturile ei au fost astfel răsplătite.

MulÈ›umim tuturor suporterilor, care au susÈ›inut din sală È™i de la distanță echipa naÈ›ională de handbal feminin. A fost o competiÈ›ie la cel mai înalt nivel, încheiată pentru România înainte de semifinalele de mâine, 18 noiembrie, È™i respectiv finalele din 20 noiembrie. Avem de învățat È™i de muncit pentru rezultate mai bune, pe care ni le dorim pentru viitor. 

Felicitări pentru echipa naÈ›ională, care a luptat cu atitudine, dârzenie È™i curaj, exprimându-se într-o manieră dătătoare de speranÈ›e.