În meciul România-Germania, încheiat cu scorul de 28-32, Cristina Neagu a înscris 7 goluri, fiind prima juc─âtoare care a atins cota de 300 de goluri înscrise în total la Campionatele Europene. Atât la masculin, cât ╚Öi la feminin, recordul era de╚Ťinut de Gudjon Valur Sigurdsson, juc─âtorul islandez având 289 de goluri înscrise pentru na╚Ťionala sa, între 1999 ╚Öi 2020. Acesta i-a transmis felicit─âri publice Cristinei, prin intermediul EHF,  împreun─â cu respectul pentru munca ei ╚Öi cu încântarea c─â eforturile ei au fost astfel r─âspl─âtite.

Mul╚Ťumim tuturor suporterilor, care au sus╚Ťinut din sal─â ╚Öi de la distan╚Ť─â echipa na╚Ťional─â de handbal feminin. A fost o competi╚Ťie la cel mai înalt nivel, încheiat─â pentru România înainte de semifinalele de mâine, 18 noiembrie, ╚Öi respectiv finalele din 20 noiembrie. Avem de înv─â╚Ťat ╚Öi de muncit pentru rezultate mai bune, pe care ni le dorim pentru viitor. 

Felicit─âri pentru echipa na╚Ťional─â, care a luptat cu atitudine, dârzenie ╚Öi curaj, exprimându-se într-o manier─â d─ât─âtoare de speran╚Ťe.