Mulțumim tuturor celor peste 200 de echipe care ne-au transmis deja măsurile pentru tricourile pe care Federația Română de Handbal le oferă gratuit. Cu sprijinul partenerilor noștri, am reușit un nou demers fără precedent, așa cum a fost și cel cu peste 1,600 de mingi distribuite gratuit.

Am primit o mulțime de mesaje cu măsurile pentru peste 3,580 de tricouri, pe care le vom trimite tuturor celor practică handbalul în echipele de junioare și juniori 1, 2 și 3, înscrise în competițiile noastre.

Acordăm o importanță specială viitorului handbalului românesc și ne implicăm prin acțiuni concrete de sprijinire și încurajare pentru copii, părinți, antrenori și toți cei care participă activ la aceste activități. Avem convingerea că putem clădi împreună și putem îndrăzni să credem în atingerea unor obiective de performanță la cele mai înalte cote. Sportul de echipă, mai ales la nivelul juniorilor, are nevoie de sprijin, pe care ne străduim să-l asigurăm cu toate resursele pe care le putem mobiliza.

Mult succes tuturor!