În urma anunțului Federației Române de Handbal privind condițiile ce trebuie întrunite pentru câștiga drepturile de a transmite meciurile de handbal organizate de FRH, am descoperit cu plăcere interesul crescut al mai multor televiziuni puternice din România. Ținem să le mulțumim, pe această cale, tuturor! Considerăm că handbalul merită acest interes onorant.

Conducerea FRH a studiat cu atenție ofertele și a ajuns la concluzia că oferta care se distinge prin detalii și care întrunește condițiile impuse în întregime este cea din partea trustului PRO TV. 

Vom continua, astfel, discuțiile cu reprezentanții PRO TV. Le mulțumim pentru ofertă!

”Suntem încântați de interesul românilor pentru handbal! Am primit cu bucurie și responsabilitate ofertele jucătorilor din piața media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru. Ne face plăcere să anunțăm că sportul de echipă din România cu cel mai mare succes internațional, handbalul, se întâlnește acum, firesc, cu cel mai puternic și apreciat brand media din România, compania Pro TV. În următorii 4 ani, împreună cu Pro TV, le vom oferi românilor spectacolul din arenele de handbal. Am încredere că handbalul și Pro TV vor face echipă bună!”

 Constantin Din, Președintele FRH