MOL România continuă parteneriatul cu Federația Română de Handbal

pentru al treilea an consecutiv

București, 9 iunie 2022 - MOL România și Federația Română de Handbal continuă parteneriatul încheiat în 2020 pentru susținerea performanței în liga națională de handbal feminin. MOL România, în calitate de  partener principal al celei mai importante competiții de handbal feminin din țară, Liga Florilor MOL, își reafirmă angajamentul de a sprijini handbalul românesc.

„Pentru MOL România parteneriatul cu Federația Română de Handbal este unul extrem de onorant, reflectând valorile comune pe care le prețuim: joc echitabil, muncă în echipă, perseverență și dinamism. La fel ca și în business, pentru a face performanță trebuie să abordezi cu seriozitate și rigurozitate fiecare pas din etapa de pregătire, iar echipa este cea care reușește să facă diferența în atingerea obiectivului. Ambiția pe care o vedem de fiecare dată pe teren ne inspiră, ne oferă un model de urmat și ne motivează, de fiecare dată. Prin continuarea acestui parteneriat tradițional ne dorim ca întreaga comunitate să descopere bucuria pe care o aduce sportul,”  a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chair, MOL România.

Campionatul național de handbal feminin este între primele campionate din Europa și din lume, iar finalul de anul acesta din Liga Florilor MOL confirmă acest lucru, campioana României fiind desemnată în ultima etapă de joc.

„Parteneriatul MOL România cu FRH dovedește că asocierea unui business puternic cu un brand puternic funcționează și le aduce beneficii ambilor parteneri. Pentru noi, este clară nevoia de susținere, pentru că astăzi, performanța sportivă se face doar cu bani. Cred că reușim, în același timp, să răsplătim acest sprijin prin valoarea brandului ligii naționale feminine: Liga Florilor MOL este între primele două-trei campionate din lume ca valoare, iar asta e cu siguranță o onoare pentru toți cei implicați în acest proces continuu de construcție,” a declarat Constantin Din, președintele FRH.

Cele mai bune handbaliste ale anului 2021 au fost premiate

Federaţia Română de Handbal, în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor MOL , le-a premiat pe Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare) și Kristina Liscevic (SCM Rm Vâlcea), desemnate „Cea mai bună jucătoare română”, respectiv  „Cea mai bună jucătoare străină” ale anului 2021 din Liga Florilor MOL.

În cadrul unui eveniment găzduit pentru al doilea an consecutiv în stația de servicii MOL Caranfil din București, Camelia Ene, CEO & Country Chair, MOL România, alături de Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal au oferit trofee și diplome celor două jucătoare și au retrăit emoția finalei din acest an în cadrul unei discuții relaxate la o cafea.

După mai bine de 25 de ani de activitate în România, MOL a dovedit că este un actor social responsabil, dezvoltând continuu inițiative noi, care au un impact pozitiv în rândul comunităților din care face parte și nu numai. MOL România este un partener de încredere al comunităților și se implică activ în viața acestora printr-o serie de programe de responsabilitate socială  și parteneriate pe termen lung adresate sportului, sănătății, educației și protejării mediului. 

***Despre MOL România

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de peste 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 245 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de două ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România, în cadrul cercetării de piață QUDAL. MOL România este un membru activ al comunităților din care face parte, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru viitor.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, aproximativ 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 75 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de peste 2.000 de benzinării în Europa Centrală și de Sud-Est, în 10 țări.