Federația Română de Handbal, prin Președintele Alexandru Dedu invită reprezentanții mass-media la Adunarea Generală de Alegeri care se va desfășura în data de 28 aprilie, orele 11.00, la Hotel JW Marriott.

Acreditarea reprezentanților mass-media

Reprezentanții mass-media se vor acredita prin sistemul obișnuit de acreditare folosit la meciurile echipelor Naționale și la celelalte evenimente organizate de F.R.H.

În cazul în care un reprezentant al mass-media nu are acces la acest sistem, va transmite un mail de solicitare pe adresa comunicare@frh.ro. Mesajul trebuie să conțină datele de identificare (nume, prenume, CNP, instituția reprezentată).

Data limită de înscriere pe platformă este 24 aprilie, iar pentru solicitările transmise pe e-mail 22 aprilie.

După aceste date nu mai este posibilă acreditarea reprezentanților mass-media.

Persoanele înscrise pe platforma https://frh.ro/acreditari/ vor primi confirmarea accesului prin intermediul platformei, în timp ce persoanele care solicită acreditarea prin intermediul e-mail-ului vor primi confirmarea pe e-mail.

Numărul acreditărilor posibile pentru această întrunire este de 24. În cazul în care cererea depășește numărul de locuri, acreditarea se va face în funcție de cât de mult interes au arătat respectivii jurnaliști pentru handbal, sport și știri de interes general în ultimii ani, cât și în funcție de vizibilitatea instituțiilor media pe care le reprezintă.

Accesul mass-media pe parcursul desfășurării Adunării Generale din 28 aprilie 2022

Reprezentanții mass-media vor avea acces în sală pe tot parcursul adunării, în zona special delimitată.

Cameramanii vor avea acces doar în spatele sălii și în zona de interviuri. Pentru ca televiziunile să beneficieze de cadre luate și din alte locuri decât din spatele sălii, FRH va pune la dispoziția tuturor doritorilor imagini realizate de o echipă profesionistă, care va avea acces și în celelalte zone din sală. Imaginile vor fi încărcate pe un drive și vor fi disponibile în timpul sau imediat după eveniment.

Realizarea interviurilor va fi posibilă exclusiv în zona special amenajată de la intrarea în sala adunării.

Planul de acces și zonele delimitate pentru presă se regăsesc mai jos: