FRH și S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L, împreună pentru viitorul handbalului românesc

 

Federația Română de Handbal anunță un nou parteneriat cu una dintre companiile importante din România. S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L este alături de handbalul românesc, în calitate de partener al lotului feminin de tineret. S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L va  susține financiar reprezentativa de tineret anul acesta, asigurând astfel condițiile pentru o performanță de excepție.

S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L a însoțit generația campioanelor mondiale în ultimii ani, asigurând o susținere importantă pe drumul acestor fete către performanță. Parteneriatul nostru a fost confirmat prin performanța de excepție din 2014, când România a devenit Campioană Mondială la categoria Under 18.

FRH îi mulțumește domnului Ion Doldurea pentru pasiunea cu care a venit alături de noi în acești din urmă ani și confirmă faptul că în echipă putem realiza lucruri extraordinare.

Parteneriatul semnat face parte din noua strategie a FRH de a dezvolta toate ramurile de vârstă în handbalul românesc pentru asigurarea performanței maxime în acest sport. Contribuția S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L este esențială pe drumul către o medalie la Campionatele Europene de Tineret. Calificările sunt programate începând cu 17 aprilie, la Roman.

FRH dorește să atragă parteneri pentru toate categoriile de vârstă, astfel încăt inițiativa privată să aducă un plus de eficiență și metode moderne de pregătire pentru toți handbaliștii care reprezintă România.

S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L este una dintre companiile de top din România, specializată în stocarea și distribuirea GPL pe teritoriul țării, dar și în întreaga zonă a Balcanilor. S.C. ADE Gas Oil Company S.R.L deține o cotă anuală de peste 10 procente din piața de profil din România.