Acreditări mass media meciuri calificare CM 2023 - Handbal Masculin

Handbal Masculin, Miercuri, 29 decembrie 2021


În atenția reprezentanților mass-media: procedura de acreditare pentru meciurile din cadrul turneului de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 - Handbal Masculin, ce se desfășoară pe 7,8 și 9 ianuarie 2022, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, este deschisă.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass-media vor fi clar definite și regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presă, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiție reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui să semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 5 ianuarie 2022. Cererile venite după termenul menționat nu vor putea fi luate în calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în data de 6 ianuarie 2022.