Turneul Caritabil "Marin Ungureanu", organizat în Sala Lucian Grigorescu de AMH București, cu sprijinul Federației Române de Handbal și al echipelor de seniori (Divizia B), a avut anul acesta un scop caritabil.

În cadrul festivității de premiere, la care au participat antrenorul federal Iulian Stamate și președintele AMH Mihai Pârvu, fondurile au fost donate Asociației Studenților la Construcții din București, pentru aprovizionarea Secției de Neonatologie a Spitalului Clinic de Urgență din Slobozia cu aparate de oxigenare. Blendere de oxigen vor fi folosite pentru a da o șansă la viață copiilor nou-născuți și a celor născuți prematur. În prezent, secția deține un singur blender de oxigen, ceea ce este insuficient pentru spital.

Mihai Pârvu, președintele AMH a declarat: ”Totul a început din dorința echipelor senioare din divizia B de a practica sportul pe care-l iubesc. Cu ajutorul președintelui FRH am reușit să organizăm acest turneu, iar în urma ședinței cu cluburile participante, aceastea au fost de acord ca turneul să aibă un scop caritabil, în bine cunoscuta tradiție a AMH. La turneu au participat 8 echipe masculine de seniori și 2 echipe feminie de senioare cărora le mulțumim că sunt alături de noi de fiecare dată și ne dau un exemplu de dăruire și iubire față de handbal.”