AHC Dobrogea Sud Constanța a învins CS Dinamo București, scor 19-18 (10-10) și a câștigat Supercupa României, în primul meci al sezonului.

”În acest moment, Constanța e o echipă mai bună decât noi.  Cred canoi  am jucat bine în apărare, dar trebuie să lucrăm mai mult pe faza de atac și avem nevoie să jucăm mai multe meciuri. Constanța merită victoria de azi”, a declarat Xavier Pascual, antrenor principal CS Dinamo București.

”Noi am pregătit meciul pentru un ritm mult mai tare. În primele 15 minute, a fost 8-3 pentru Dinamo și am revenit în meci cu Dan Vasile care a fost impecabil și cu apărarea. Este o supriză că Dinamo a marcat numai 18 goluri, am suferit și noi și ei la atac. Se pare că noi am vrut mai mult victoria astăzi”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor principal AHC Dobrogea Sud Constanța.

La finalul partidei, trofeul de MVP-ul meciului i-a revenit portarului Dan Vasile: ”Am avut încredere, am motivat colegii, m-au motivat și ei la rândul lor. Suntem pregătiți să ne batem cu Dinamo, am fost tot timpul pregătiți, am fost singura echipă care i-a bătut în fiecare sezon cel puțin un meci. E o luptă frumoasă, bucuria e și mai mare atunci când știi cu cine te bați. Respect și pentru jucătorii lor!”