IHF anunță a doua ediție a Simpozionului IHF Live Online pentru Antrenorii și Arbitrii din întreaga lume, cu tema ”Tendințele și evoluția jocului: consecințe ale metodelor de formare pentru antrenori, formare tactică pentru arbitri”.

După succesul înregistrat anul trecut de Simpozionul IHF Live Online și urmând strategia de dezvoltare și consolidare a cooperării și comunicării dintre antrenori și arbitri, IHF își va continua programul de educație online în luna iunie, cu subiecte prezentate din ambele puncte de vedere.

Pentru antrenorii care activează în domeniile competiției și formării tinerelor talente, aceste tendințe vor fi prezentate și analizate în manieră metodologică. Pentru arbitri, sunt prezentate subiecte de actualitate referitoare la educația lor tactică și utile pentru sarcinile de observare și luare a deciziilor.

Webinariile, prezentate de experți cu o înaltă pregătire și diferite competențe în domeniul handbalului vor oferi informații valoroase nu numai pentru antrenori și arbitri, ci și pentru toți ceilalți actori din handbal.

Al doilea Simpozion IHF Live Online pentru Antrenori și Arbitri va avea loc în perioada 17 iunie – 9 iulie 2021 și va cuprinde două sau trei webinarii în fiecare săptămână, în intervalul orar 14:00 – 15:00 CEST.  

Evenimentul cuprinde în total 10 webinarii.

Pentru participare, detalii aici sau pe pagina oficială de Facebook IHF.