În 2016, Henkel Beauty Care România, în parteneriat cu Federația Română de Handbal, demara Campania Mingi în Școli.

Anul trecut, a 3-a ediție a campaniei a fost amânată, iar acum ne-am reîntors la proiectul care în precedentele două ediții a reușit să ofere aproximativ 5.000 de mingi la 468 de școli din toată țara.

În ediția aceasta, campania menită să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc va trimite mingile către 295 de școli.

"Am repornit Campania "Mingi în Școli" pentru că, deși pandemia a limitat accesul copiilor la orele de educație fizică, nu trebuie să renunțăm la ideea de a face sport și de a le insufla copiilor dragostea pentru handbal. Succesul acestui proiect este evident, avem din nou un număr mare de școli înscrise în Campania pe care o derulăm în parteneriat cu Fa, semn că ideea noastră a dat roade", a declarat Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal.

”Importanța sportului pentru sănătatea noastră fizică și emoțională, pentru creșterea imunității și pentru starea de bine este crucială, mai ales într-o perioadă cum este cea pe care o traversăm în acest moment noi toți. De aceea, continuăm să susținem campania ”Mingi în școli”, demarată în 2016 de Federația Română de Handbal, în parteneriat cu Fa și să mergem către cât mai mulți copii din toată țara pentru a le oferi mingi de handbal și motive în plus să continue să facă mișcare și, de ce nu, să devină viitori campioni ai României”, spune Gabriel Barbu, General Manager Henkel Beauty Care România.