Naționala de juniori antrenată de Daniel Anca a obținut azi, la Izvorani, a doua victorie împotriva reprezentativei Poloniei, scor 33-30.
În urma celor două jocuri amicale câștigate de naționala noastră, selecținerul a tras următoarele concluzii: "În ambele jocuri am fost constanți și nu am cedat inițiativa, am jucat colectiv atât în apărare cât și în atac.
Avem unele probleme în a rezolva anumite situații și trebuie să ne însușim cât mai repede principiile jocului din apărare. Atacul nu a avut continuitate și mobilitate și asta s-a văzut în jocul al 2-lea, când am găsit cu greu soluții împotriva unei apărări mai deschise." Despre diferențele dintre cele două echipe, Daniel Anca a spus: "Fiind două echipe de valori egale, diferența s-a făcut la nivel de atitudine, agresivitate și, nu în ultimul rând, la nivel fizic".
În ceea ce privește obiectivele naționalei de juniori, antrenorul își dorește "să progresăm de la o etapă la alta, de la joc la joc, ca în august să fim puși la punct pentru a câștiga turneul final și a ieși din liga a-2 a valorică".