CSM Alexandria a promovat în Liga Zimbrilor

Handbal Masculin, Luni, 19 aprilie 2021


Turneul Final al Diviziei A desfășurat la Sfântu Gheroghe s-a încheiat, iar CSM Alexandria a promovat în Liga Zimbrilor.

Am stat de vorbă cu antrenorul echipei, Liviu Candidatu, despre performanța echipei sale.

Veți evolua din toamnă în Liga Zimbrilor. Ce înseamnă aceast lucru pentru dvs. personal și pentru echipă?

Este pentru prima data în istoria orașului Alexandria și a județului Teleorman când o echipă de handbal promovează în prima ligă. Faptul că vom juca în premiera în Liga Zimbrilor este o mândrie atât pentru club, cât și pentru autoritățile locale care ne susțin financiar și nu numai, prilej cu care țin să le mulțumim!  Pentru mine personal este o mare realizare ca și antrenor.  Am creat acest lot de jucători în timp, am avut încredere din partea conducerii și am beneficiat de continuitate. Pot spune că sunt momente unice de care mă bucur!

Ce planuri aveți în privința consolidării lotului?

Pentru a evolua în Liga Zimbrilor este evident că avem nevoie și de alți jucători care vor completa nucleul existent în acest moment. În funcție de buget, vom face și achiziții de jucători. Un lucru important îl reprezintă seriozitatea clubului privind plata salariilor la timp în fiecare luna fără nicio întârziere.

Cum vă veți pregăti de acum încolo și care este următorul obiectiv?

În acest an competițional, mai avem de jucat meci sau meciuri în Cupa României, după care ne vom pregăti lotul pentru sezonul viitor. Obiectivul pentru acest an a fost realizat. Momentan, nu am stabilit un obiectiv pentru anul viitor. Candidatu Liviu- antrenor CSM ALEXANDRIA