Meciul dintre România și Macedonia de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial 2021, se desfășoară pe 21 aprilie, la Skopje.

Federația Română de Handbal asigură transportul jurnaliștilor acreditați cu o cursă charter București-Skopje. Conform Federației de Handbal din Macedonia de Nord, sunt disponibile 3 locuri pentru jurnaliști (reporteri sau cameramani) și 1 loc pentru fotoreporteri.

Plecarea spre Skopje se va face pe 20 aprilie dimineața, iar întoarcerea va fi pe 21 aprilie, după meci.

Cazarea, masa, transferul aeroport – hotel și testarea RT-PCR nu sunt asigurate.

Pentru această deplasare, reprezentanții mass-media trebuie să prezinte un test RT- PCR negativ. Recomandăm ca testarea să se facă pe 19 aprilie pentru a fi valabilă atât la intrarea în Macedonia de Nord, cât și la intrarea în România.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte: televiziunile naționale, agențiile de presă, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate.

Pentru a intra în sălile de competiție, reprezentanții mass-media vor trebui să respecte regulamentul organizatorilor.

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 15 aprilie 2021, ora 9:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în data de 16 aprilie 2021.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.