În atenÈ›ia reprezentanÈ›ilor mass-media: procedura de acreditare pentru meciul România-Macedonia de Nord, ce se desfășoară în data de 17 aprilie la BucureÈ™ti, Sala Dinamo, este deschisă.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare È™i a Protocolului Medical de Organizare È™i Desfășurare a CompetiÈ›iilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite È™i regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presa, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiÈ›ie reprezentanÈ›ii mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic È™i vor trebui sa semneze o declaraÈ›ie pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziÈ›ie la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al FederaÈ›iei Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 14 aprilie 2021, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditaÈ›i va fi comunicată către cei înscriÈ™i în platformă în data de 15 aprilie 2021.

Click AICI pentru ghidul de instrucÈ›iuni acces platformă acreditări.