Procedura de acreditare pentru meciul România-Kosovo din data de 14 martie  (Sala Polivalentă, București) se va realiza exclusiv online, pe pagina www.frh.ro/acreditari
Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal, astfel, exceptând deținătorul de drepturi tv, la aceste meciuri vor fi puse la dispoziție locuri limitate la masa presei, iar pozițiile de fotograf vor fi alocate în funcție de spațiul disponibil. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va lua în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maxim 1 reporter și 1 cameraman/instituție
2. Agentiile de presă, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maxim 1 reprezentant/instituție
Pentru a intra în sălile de competiție reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui sa semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 
Conform ordinului MTS/MS și recomandărilor EHF, nu se va amenaja o zonă mixtă și nu se va organiza o conferința de presă, dar la finalul partidei jurnaliștii acreditați vor putea trimite întrebări pentru reprezentanții echipelor și vor primi materialul video din partea Federației Române de Handbal.

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari.

Termenul limită pentru depunerea online a cererilor de acreditare este joi, 11 martie 2021, ora 12:00.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.

Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.
Vă mulțumim,
Departamentul Media al FRH