Acreditări mass-media pentru Turneul Liga Zimbrilor Etapele 16 și 17

Handbal Masculin, Vineri, 29 ianuarie 2021


Turneul Liga Zimbrilor continuă cu Etapele 16 și 17, programate să aibă loc în perioada 3-4 februarie la Sf. Gheorghe.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite și regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presa, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiție reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui sa semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 30 ianuarie 2021, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul. Lista celor acreditați va fi comunicată către cei înscriși în platformă în data de 1 februarie 2021.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.