Cristina Neagu a participat la o conferința de presă online în care a vorbit despre prestației echipei naționale la Campionatul European din Danemarca.

Despre rezultatele la acest turneu european, căpitanul naționalei, Cristina Neagu, a menționat: ”Personal, sunt foarte dezamăgită de acest rezultat de la acest campionat european, e cel mai slab la care eu am participat, e singurul turneu la care am reușit doar o victorie. Urmează o perioadă de refacere, iar avantajul în sport e ca lucrurile trec, vin altele și trebuie să te concentrezi pe altceva.”

Legat de starea sa de sănătate, Cristina a declarat: ”Mă simt destul de rău fizic, la ultimele 3-4 meciuri am avut dureri mari la ambii genunchi. Urmează o perioadă de pauză, în care sper să mă refac.”

În privința turneului preolimpic din martie, căpitanul naționalei este de părere că ”unele dintre jucătoare au făcut parte din acest ciclu preolimpic și mi-aș dori să ajungem la Olimpiadă, iar după aceea să aibă loc un schimb de generație. Sau poate nu un schimb, pentru ca nu suntem multe jucătoare peste 30 de ani, dar fetele tinere care vin trebuie să pună bazele acestei echipe. România are o istorie în handbal și ar fi păcat să nu ajungem acolo unde ne este locul.”