După meciul de azi, încheiat cu scorul de 26-24 în favoarea Ungariei, naÈ›ionala are mai puÈ›in de 24 de ore până la întâlnirea de mâine cu Olanda.

Iată care au fost declaraÈ›iile antrenorului Bogdan Burcea la conferinÈ›a de după meci: ”Mergem mai departe, trebuie să continuăm. Mâine e alt meci, sperăm să avem mai mult noroc. Va fi greu, pentru că nu avem zi de pauză, este un program greu pentru jucătoare, acum, la final de turneu. Sper ca toate să termine cu bine turneul. Cât despre program, poate că nu este cea mai bună decizie care s-a luat pentru sportivi.”

SelecÈ›ionerul este optimist È™i se gândeÈ™te la obiectivele pentru 2021: ”Trebuie să avem grijă de viitorul nostru È™i de prezenÈ›a de turneul preolimpic.”

Cu toate că rezultatul nu a fost unul pozitiv pentru România, prestaÈ›ia portarilor a fost, ca de obicei la acest Campionat European, la înălÈ›ime. Ana Măzăreanu, portarul care È™i-a făcut intrarea în meci cu o paradă spectaculoasă, a declarat: ”Ne-am dorit foarte mult să câÈ™tigăm acest meci. Ne-am pregătit foarte bine, dar am făcut foarte multe greÈ™eli È™i asta a contat foarte mult în final. Mâine e un alt meci, vrem să ne odihnim È™i să câÈ™tigăm.”

Autoarea unui gol în partida cu Ungaria, Ana Maria Iuganu, a spus: ”A fost un meci greu, am întâlnit un adversar dificil. Ne-am pregătit, însă nu am avut noroc, am ratat multe lovituri È™i suntem dezamagite de acest rezultat, dar trebuie să uităm pentru că avem foarte puÈ›in timp de recuperare È™i mâine trebuie să fim gata pentru întâlnirea cu Olanda”. 

Copyright Jozo Cabraja - kolektiffimages

Copyright Stanko Gruden - kolektiffimages

Copyright Jozo Cabraja - kolektiffimages