Pentru ”tricolore” urmează azi duelul cu naționala Poloniei, învinsă și ea în prima partidă a grupei de Norvegia, la 13 goluri diferență, scor 35-22.

Meciul va fi transmis de la ora 17.00 în direct la Digisport, Telekomsport și Look Sport.

Jucătoarele noastre nu concep să facă pași greșiți mâine și promit o mobilizare exemplară.

”Meciul cu Polonia este decisiv, din punctul meu de vedere. Va trebui să jucăm mult mai bine decât am făcut-o cu Germania. Simt că este o presiune în plus pe mine, dar știu că toate avem valoare și vrem să demonstrăm că fața României nu este cea din meciul cu Germania. Vom trece peste emoții și vom da tot ce avem mai bun. Avem în lot multe jucătoare noi, iar relațiile de joc nu sunt foarte bine puse la punct”, spune Sonia Seraficeanu.

Selecționerul Bogdan Burcea și fetele sale au analizat ce nu a funcționat bine în meciul cu Germania, dar văd partea plină a paharului – lucrurile pozitive, care ar putea face diferența în meciul de mâine.

”Am primit mesaje pozitive, de încurajare, abia aștept meciul cu Polonia, va fi care pe care... Cu siguranță Polonia se va mobiliza. Îmi doresc ca la jocul cu Polonia să fim mai unite, decisive și să dominăm meciul de la început”, a spus Cristina Laslo.

”Este decisiv meciul cu Polonia, trebuie să ne concentrăm mai mult, să ne luptăm pentru fiecare minge și să avem și puțin noroc”, este de părere și Alexandra Subțirică.

Bogdan Burcea își dorește calificarea în grupele principale: ”Trebuie să tratăm toate aspectele jocului mai bine. Pentru mine fiecare meci e decisiv și important. Îmi doresc calificarea în grupele principale, unde am avea mai multe jocuri și am putea arăta că avem valore și că putem mult mai mult. Eu am mare încredere în jucătoarele mele, important este să conștientizeze și ele că pot face lucrurile mult mai bine”.