Conferință de Marketing Sportiv – Vino la antrenament!

IAA Young Professionals Cluj în parteneriat cu Federația Română de Handbal anunță organizarea conferinței de Marketing Sportiv, în cadrul evenimentului “Trofeul Carpați”. Conferința va avea loc pe 20 Martie 2015 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va reuni directori de companii și agenții de comunicare și marketing cu scopul de a discuta despre domeniu și de a prezenta secretele succesului în comunicarea sportivă.

Evenimentul se va adresa atât specialiștilor cât și celor pasionați de marketing și comunicare, “care își doresc să afle informații despre mecanismele ce constituie coloana vertebrală a imaginii unui eveniment sportiv, să arătăm complexitatea marketingului sportiv care are misiunea dificilă de a gestiona atât succesul cât și momentele în care performanța nu atinge cele mai înalte cote.” – Călin Biriș, Președinte IAA Young Professionals Cluj.

"Ideea conferinței de marketing sportiv Trofeul Carpati a încolțit imediat după o discuție avută vara trecută cu ocazia meciului România - Suedia la o cafea cu Stefan Lovgren - General Manager în cadrul federației suedeze de handbal - când am descoperit câteva lucruri foarte deștepte pe care ei le fac în cadrul federației. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în lumea marketingului sportiv și, surprinzător poate într-o lume unde informația este peste tot, foarte puține surse de informare credibile și relevante. Prin conferința de la Cluj ne propunem să aducem în fața publicului interesat oameni care au lucruri interesante de povestit, oameni care în viața de zi cu zi sunt implicați direct în marketingul sportiv"- Lorand Balint, Director de Marketing, Federația Română de Handbal.

Printre speakerii care și-au anunțat deja prezența la acest eveniment se numără: Mircea Tomescu (Brand&Communication Director BRD Societe Generale, Sorina Psatta (Integrative Communications Director BBDO), Ileana Stănculeț (Corporate Brand Manager OMV Petrom), Costin Radu (Managing Director The Geeks), Dan Gabriel Olteanu (Managing Partner Respect Bigtime, Fondator stiridesport.ro) și Cristian China Birta (Managing Partner Kooperativa, Co-owner sportlocal.ro), alături de reprezentanți ai Federației Române de Handbal și reprezentanți ai echipelor participante în cadrul evenimentului “Trofeul Carpați”.

Taxa de participare la conferința din 20 Martie 2015 de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este de 90 de lei, iar biletele asigură accesul la întreg evenimentul ce cuprinde: “The Marketing of Handball” și “Sports Marketing”. Detaliile despre agenda evenimentului și despre modalitățile de achiziționare ale biletelor sunt disponibile pe: www.iaayp.ro/index.php/ce-facem/conferinta-de-marketing-sportiv

IAA Young Professional Cluj este un program al International Advertising Association ce reunește tineri profesioniști sub 30 de ani sau studenți în ani terminali, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării.

Federația Română de Handbal este forul ce organizează și conduce handbalul românesc și prezintă un istoric al jocului în țară, regulamente și structure, clasamente, date despre competiții și despre loturile naționale.

Vă mulțumim!

 

Date de contact:

Călin Biriș

Președinte, IAA Young Professionals Cluj

0743 818 635

contact@calinbiris.ro

 

Mihaela Trombitaș

PR, IAA Young Professionals Cluj
0757 669 861

trombitasmihaela@gmail.com