Federația Română de Handbal anunță începrea procedurii de acreditare pentru primele turnee ale Diviziei A Masculin, seria A, B și C, programat să aibă loc în perioada 20-22 noiembrie la Cluj Napoca, Turda și Mihai Viteazu.

Accesul mass media la acest eveniment se va face prin respectarea prevederilor legale în vigoare și a Protocolului Medical de Organizare și Desfășurare a Competițiilor de Handbal. Zonele de acces pentru mass media vor fi clar definite și regulamentul media va fi trimis persoanelor acreditate.

Având în vedere că locurile disponibile sunt limitate, procedura de acreditare va avea în vedere următoarele aspecte:
1. Televiziunile naționale vor avea prioritate: accesul a maximum 1 reporter și 1 cameraman/instituție;
2. Agențiile de presa, presa de profil și cea cu acoperire națională vor avea prioritate, maximum 1 reprezentant/instituție.

Pentru a intra în sălile de competiție, reprezentanții mass media vor trebui să treacă prin triajul epidemiologic și vor trebui sa semneze o declarație pe propria răspundere, formular care va fi pus la dispoziție la intrarea în sală. 

Cererile de acreditare vor fi depuse prin intermediul sistemului de acreditare al Federației Române de Handbal - www.frh.ro/acreditari, termenul limită pentru depunerea acestora este 18 noiembrie, ora 12:00. Cererile venite după termenul mentionat nu vor putea fi luate in calcul.

Pe data de 19 noiembrie, reprezentanții media acreditați vor trebui să participe la un briefing online în cadrul căruia li se vor comunica detaliile participării la competiții.

Click AICI pentru ghidul de instrucțiuni acces platformă acreditări.